Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Nieuwe draadloze Bowers & Wilkins-koptelefoons hebben Qualcomm aptX-technologie
21 sept 2019
Bowers & Wilkins heeft vier nieuwe hoofdtelefoons, twee over-ear-modellen en twee in-ear-varianten. Eén van elk van deze producten ondersteunt actieve noise cancelling. Ze zijn volgens B&W ook de eerste koptelefoons met Qualcomm's aptX-technologie....

iFixit's teardown van de iPhone 11 Pro Max laat minder lijm en meer schroeven zien
21 sept 2019
iFixit heeft live Apple's iPhone 11 Pro Max uit elkaar gehaald, waar het erachter is gekomen dat de nieuwe smartphone iets gemakkelijker uit elkaar te halen is. Volgens de teardown-expert is het vervangen van de accu versimpeld, en onderdelen zijn...

Samsung Galaxy Watch Active 2 ligt in de schappen vanaf € 299
21 sept 2019
Samsung heeft weer een nieuwe Smartwatch de markt op gebracht. De Galaxy Watch Active 2 is de opvolger van de eerste Galaxy Watch Active. Deze smartwatch kan gedragen worden bij iedere outfit door zijn aanpasbare uiterlijk. De smartwatch wordt...

Volg jij Hardware Info op Instagram? Win een WD My Passport SSD 1TB!
21 sept 2019
Volg jij Hardware Info al op Instagram? Dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste producten die ons testlab binnenkomen en krijg je een behind-the-scenes blik tijdens events en beurzen. Bovendien geven we in samenwerking met WD een WD My...

Aangeboden door

­